Нові популярні заклади, які почали з'являтися в Україні - барбершопи. З'явилися відразу прихильники і противники даних закладів. На даний момент, барбершопи краще, ніж салони краси та перукарні. Тут надаються дорогі якісні послуги. Люди звикли ходити в старі добрі перукарні, де стрижуть швидко і стандартно. По-перше, це виключно чоловіче заклад. Сюди не приходять діти, жінки, немає великого стовпотворіння в залі очікування.

До послуг барбершопа відносяться: стрижка, укладання, стрижка вусів і бороди, гоління небезпечною брітвой- королівське гоління, камуфлювання сивини.

  • Стрижка в баршопе - це перш за все підбір вашої індивідуальної стрижки. Оригінальні пропозиції стиліста, варіації різноманітності вашої наявної стрижки - все це є в барбершопе. Пропонуються класичні варіанти і ультрамодні тенденціі.Модние зараз стрижки, якими володіють професіонали - Томба, андеркат, сучасна канадка.
  • Стрижка вусів і бороди. Раніше чоловіки мучилися перед дзеркалом самостійно, не знаючи що робити з відрослими вусами і бородою. Зараз все по іншому, по сучасному. Правильно підстрижена борода і вуса можуть додати вашому іміджу неповторного шарму і чарівності. Стиліст допоможе вибрати стильну форму вусів і бороди, буде підтримувати її в потрібному вигляді.
  • Гоління небезпечною бритвою. Його також називають Королівським голінням. Небезпечна бритва вибревает шкіру до ідеального стану, вона залишається виключно гладкою і ніжною. Такого ефекту досягти в домашніх умовах неможливо.
  • Камуфлювання сивини. Професійні Барбери допоможуть приховати вашу сивину природним чином, використовуючи свою майстерність.
Барбери - це чоловічі професіонали з усіх вищезазначених послуг.

Вони проходили навчання у майстрів своєї справи, відточували майстерність на практиці. Барбершопи фахівці вузького спрямування, тому свою роботу роблять якісно, ​​чи не розпорошуючись на інші види робіт. Знають всі найдрібніші нюанси і тонкощі по роботі з чоловічими послугами. Навчання Барбер теж відбувається у особливих специфічних майстрів. Навчання Барбер відбувається аж до вивчення чоловічих тем для розмови під час роботи. Спілкування є важливою складовою для клієнта, де він може порадитися і отримати комфортну процедуру.

БАРБЕРШОП однозначно КРАЩЕ ПЕРУКАРНІ і салонів краси.

Факти:

  • Немає жінок (від чоловічих процедур деякі чоловіки соромляться);
  • Чоловіки люблять чисто чоловічу атмосферу;
  • Майстром може бути і жінка, не обов'язково чоловік, але від цього чоловікові не гірше, а може бути і приємніше проводити час, коли за тобою доглядає ніжна жіноча рука.
  • Вузьконаправлені фахівці не залишають після себе недоліків в роботі. Послуга за часом триває довше, ніж у звичайній перукарні.
  • Косметика для роботи майстрами використовується виключно чоловіча від світових брендів, хорошої якості. Звичайні салони краси та перукарні таким набором косметичних засобів похвалитися не можуть.
  • Бажання клієнта вислуховується майстром в першу чергу, але в другу чергу барбершоп пропонує людині образ, який буде найбільш вигідно підкреслювати його чоловічі риси обличчя.
  • Чоловіча атмосфера, смачний дорогу каву, музичні кліпи - створюють чоловічий незабутній куточок комфорту.

Тому справжні чоловіки вибирають барбершопи. Після відвідин цих закладів вони вже не хочуть повертатися в минулі перукарні, де рівень обслуговування нижче. Барбершоп своєрідний чоловічий клуб, куди можна прийти і відвести душу, при цьому вийти стильним і привабливим чоловіком.