Камуфляж сивини: простий спосіб надовго приховати свій вік

Сивина, говорить про вік, досвід, і знання прожитого життя. При цьому одні представники сильної статі гордо показує її суспільству, а решта, навпаки, ретельно приховують її. У наш час власникам сивого волосся не доведеться турбуватися, адже зараз існує величезна кількість способів приховати свою сивину, наприклад, за допомогою звичайного перефарбовування. Проблему можна вирішити за допомогою маски фарби (камуфляж).

Що таке камуфляж сивини?

Ні, не потрібно нарощувати волосся або носити зачіски. Все дуже просто. Сховати сиві волоски можна за допомогою тонуючого барвника для волосся з відсутністю аміаку. Головні особливості даної фарби є особливі інгредієнти і природність кольору, який неможливо відрізнити від природного.

У чому суть методу?

Професіонал вибере фарбу потрібного кольору, яка добре приховає сиві волоски. Важливо врахувати, що це засіб легкого впливу. Тому він не може повністю приховати сивину. Після висихання колір придбає натуральний відтінок.

Показання до застосування

  • Вікова втрата насиченості волосся, тьмяність;
  • Порушення вироблення меланіну;

Цілком посивіле волосся.

В результаті, ваша шевелюра знайде натуральний відтінок, без жовтизни і ефекту відрослого волосся, в порівнянні зі звичайними барвниками. Однак, з плином часу камуфляж змиється. Щоб цього уникнути, потрібно періодично відвідувати перукаря для стрижки та поновлення відтінку.

Як доглядати за бородою?

Методи маскування сивини на голові і бороді майже однакові. Домогтися гарного маскування сивини нескладно. Найкраще заховати вікові зміни вийде, якщо сивини менше половини. До того ж, дана послуга проводяться досить швидко. У багатьох виробників є барвники, які діють протягом п'яти хвилин. Що звичайно дуже радує, оскільки більшість чоловіків не люблять сидіти дві години на кабінеті фахівця.

Як зберегти камуфляж?

Важливо враховувати те, що не завжди можна виділити час і записатися до перукаря без черги. Тому, потрібно самостійно стежити за волоссям. Після проведення процедури бажано користуватися маслами і засобами для збереження ефекту. До речі, послуги барбершопа можуть омолодити вас на кілька років, але щоб не довелося проводити ці процедури завчасно, варто звернути увагу на чинники, які стають причинного появи сивини:

  • неправильний раціон, підвищений стрес, втому;
  • вітамінна недостатність;
  • вікові порушення, генетика;
  • природні фактори: сонце, морози, сильний вітер.

Волосся потрібно захищати від цих впливів. інакше воно швидко почне старіти.